Ruffneck Records & Cenobite Records presents


ruffneck vs cenobite

Artcore Versus Psycore

Label Showcase of The Inner Circle

Some of the finest dj / Artists of both record Labels That previously produced & released some serious Music Productions

No Tricks ,gimmicks or premade mixes ,
Just a few dj's dropping the phattest Darkcore , Artcore , Psycore & Trancecore

Gangsta Alliance
Nosferatu
djruffneck
D'Spyre
Manic
The Philosopher
DJ Arjuna
LEVIATHAN

VJ / Visuals by : 3DJL
Special Guests : Cenobots

Tickets via : Paylogic & Primera

www.sugarfactory.nl
Lijnbaansgracht 238
1017 PH, Amsterdam

www.djruffneck.com

www.facebook.com/djruffneck
www.facebook.com/hardcore.classics
www.facebook.com/hardcore.dj

https://www.facebook.com/events/1584735428461388/

Early bird: 10,00 (SOLD OUT)
Presale: 15,00
Door: 17,50

To BUY tickets Click here ;)

ruffneck vs cenobite

ARTCORE vs PSYCORE

Op 5 Juni bundelen Ruffneck & Cenobite Records de krachten voor een al lang verwacht hardcorefeest "Ruffneck versus Cenobite"


Een line up om van te smullen, harde duistere early beats uit vroegere jaren waarin't allemaal begon. Maar, dit is nog niet alles... Een nieuwe Cenobite CD Release van Manic & Csabi "Equilibrium" met maar liefst 13 nieuwe tracks zullen gratis worden weggegeven aan de eerste 50 bezoekers aan de deur.
Ook zal VJ "3DJL" aanwezig zijn om de nodige beeld projectie's te verzorgen.
Daarnaast staan er een aantal verrassingsacts gepland en kan de bezoeker voor Ruffneck & Cenobite merchandise terecht bij de stand. Dit feest zal niet alleen de fanatieke liefhebber bekoren, maar is voor de leek een perfecte gelegenheid in de wereld van de hardcore te duiken. Voor slechts 15 euro in de voorverkoop (17,50 euro aan de deur)kan iedereen getuige zijn van een nieuw en spannend hoofdstuk in de geschiedenis van de hardcore.


CENOBITE RECORDS

Psycore, spacecore, trancecore of acidcore?
Geef het beestje maar een naam, want Cenobite records luistert naar allemaal. . Hardcore-hippie Michel Klaassen alias Tellurian en Leviathan was in de roaring nineties al één van Mokum Records finest.
In de tweede helft van de jaren 90 startte hij zijn eigen hardcore-toko Cenobite, dat synoniem werd met ram-harde, bloedsnelle en melodieuze hardcore.
Cenobite Records groeit uit tot een kwaliteitskeurmerk binnen de hardcorescene, met een volstrekt eigen sound en visie
De combinatie van knalharde hardcore met stijlen als acid, trance, breakbeat en psytrance is dan ook uniek in de hardste dancescene


PSYCORE

Cenobites zogenaamde psycore is opgebouwd uit duizelende psychedelische trance en ramrauwe hardcore, terwijl een onverwoestbare 303 bijtende acid geluiden druppelt. Met een straf tempo van rond de 180 BPM jaagt Cenobites hardcore er in de hoogste versnelling vandoor, met een onverwacht opzwepende groove. De mitrailleurschoten drum n bass en granaatscherven breakbeat vliegen daarbij soms gevaarlijk in het rond, en stoere hiphop dreunt op de achtergrond door als inspiratiebron. Ondanks gemeen stompende bassen in de maagstreek en loeiharde kicks op het dansende benenstel, doen buitenaardse melodieën de luisteraar spacen door de oneindige hardcorekosmos.

www.cenobiterecords.com
www.facebook.com/hardcore.classicsRUFFNECK RECORDS

Patrick van Kerckhoven, bekend onder het pseudoniem DJ Ruffneck maar ook bekend onder namen als 80 Aum, Overmind, Undercover Anarchist, Wedlock, Juggernaut en D'Spyre,  is een Nederlandse dj en muziek producent.
1993 Ruffneck Records wordt geboren. In juli verschijnt de eerste release op Van Kerckhovens label: Kingdom van Undercover Anarchist. Het label groeit in korte tijd uit tot een toonaangevend kwaliteitslabel voor hardcore house. Ruffneck Records brengt ruim 250 tracks uit, waaronder de charthit Ruffneck Rules Da Artcore Scene waarmee de producer onder de naam Juggernaut in 1996 de achtste plaats wordt behaald van de European Music Charts.

ARTCORE

Artcore is een substijl in de hardcore. De stijl kenmerkt zich door het gebruik van drum & bass en de zaaggeluiden, oftewel de "Hoover"-sounds, uit onder andere de Roland Juno-synthesizers
Ruffneck Records creëerde en claimde als enig label deze stijl als artcore.

www.djruffneck.com
www.facebook.com/djruffneck


Line Up:

Gangsta Alliance
Nosferatu
Ruffneck
D'Spyre
Manic
The Philosopher
DJ Arjuna
Leviathan

VJ / Visuals by : 3DJL
Special Guests : Cenobots

https://www.facebook.com/events/1584735428461388/

Tickets via : Paylogic & Primera

Sugarfactory
www.sugarfactory.nl
Lijnbaansgracht 238
1017 PH, Amsterdam